lørdag 22. februar 2014

Tapas: Kyllingbollar og tomatsaus

Kyllingbollar:
 
Ingrediensar:
1/2 Løk
240g Kidney bønner
80g boks mais
100g Kyllingkjøttdeig
125g Erter
2 fedd hvitløk
2 Egg
10g Fetaost
40g Paprika
1ss Potetmjøl
Frisk basilikum
 
Krydder:
Tandoori Masala
Chili
Koriander
Salt
Pepper
 
Olje til steiking

Bland alle ingrediensane i kjøkkenmaskina
Bruk spiseskeider til å lage små bollar 

 Saus:
Enkelt saus som kan brukast ilag med bollane, eg synes bollane er gode nok å ete utan saus då dei er saftige og har eit hav av ulike smakar
Finhakka paprika
1 boks tomatpure
1 boks hakka tomata
1 fedd kvitløk
Fersk basilikum

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar